Νέα / Ανακοινώσεις

28.06.20
Δήλωση συμμετοχής στην Γ Φάση του 32ου ΠΔΠ

Αγαπητοί συμμετέχοντες στη Γ Φάση του φετινού ΠΔΠ:

Η ΟΕ του Πανελλήνιου Διαγωνισμού λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες που επικρατούν λόγω της πανδημίας και παρακολουθώντας τις αποφάσεις και την πολιτική του ΥΠΑΙΘ, η οποία εξαρτάται και είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την λειτουργία των σχολικών μονάδων, τον χρονικό προσδιορισμό για την τέλεση των Πανελλαδικών εξετάσεων και την σχολική υγιεινή και ασφάλεια μαθητών και εκπαιδευτικών, αποφάσισε την online διεξαγωγή της Γ Φάσης του 32ου Πανελλήνιου μαθητικού διαγωνισμού πληροφορικής στις 4/7/20.

Στην απόφαση μας αυτή έπαιξε επίσης ρόλο και η απόφαση της διοργανώτριας αρχής της Διεθνούς Ολυμπιάδας πληροφορικής (IOI) στη Σιγκαπούρη για τη διεξαγωγή του διαγωνισμού της Ολυμπιάδας πληροφορικής (ΙΟΙ 2020) online.

Σκοπός μας είναι η Γ φάση του φετινού ΠΔΠ να πραγματοποιηθεί σε όσο τον δυνατόν συνθήκες ομαλότητας, ασφάλειας και υγιεινής, σύμφωνα με τα καθιερωμένα των προηγούμενων ετών καθώς και με τον κανονισμό.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας στη Γ Φάση του 32ου ΠΔΠ είναι να συμπληρώσετε την φόρμα που σας έχει αποσταλεί στο email εγγραφής σας στον 32 ΠΔΠ. Αυτό ισχύει για όλους τους επιτυχόντες στη Β Φάση και παρακαλούμε μην το αμελησετε. Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν έχετε πάρει το σχετικό email με τον σύνδεσμο της φόρμας στείλτε σχετικό αίτημα στο info@pdp.gr