Νέα / Ανακοινώσεις

17.03.17
Ανεπίσημος Διαγωνισμός Προετοιμασίας Μαρτίου 2017

O ανεπίσημος διαγωνισμός προετοιμασίας Μαρτίου θα ανοίξει την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017 στις 07:00 και θα διαρκέσει μέχρι την Τρίτη 28 Μαρτίου 2017 στις 22:00. Οι διαγωνιζόμενοι θα μπορούν να συμμετάσχουν οποιαδήποτε στιγμή επιθυμούν μέσα σε αυτό το διάστημα και θα έχουν τέσσερις ώρες στην διάθεση τους από τη στιγμή που θα ανοίξουν τα προβλήματα. Θα δοθούν τέσσερα (4) νέα προβλήματα κλιμακούμενης δυσκολίας τα οποία έχουν ετοιμαστεί από τους διοργανωτές ειδικά για αυτό τον διαγωνισμό. Δεν υπάρχει περιορισμός στην ηλικία και μπορεί να συμμετάσχει οποιοσδήποτε.

Η ιστοσελίδα του διαγωνισμού είναι η http://pdp-contests.tk. Το όνομα χρήστη κι ο κωδικός θα σταλεί αυτόματα σε κάθε διαγωνιζόμενο του 29ου ΠΔΠ σε e-mail. Όποιος δεν είναι εγγεγραμμένος στον 29ο ΠΔΠ αλλά θέλει να πάρει μέρος μπορεί να μας στείλει το επιθυμητό του username και password στην ηλ. διεύθυνση greekcontestspdp@gmail.com ώστε να πραγματοποιήσουμε την εγραφή του.

Το περιβάλλον του διαγωνισμού θα είναι το contest management system που χρησιμοποιείται συνήθως στις ολυμπιάδες από το 2012 (http://cms-dev.github.io/). Είναι ιδιαίτερα εύκολο στη χρήση, αλλά αν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα την ώρα του διαγωνισμού μην διστάσετε να μας ενημερώσετε (η πλατφόρμα του διαγωνισμού διαθέτει μηνύματα για επεξηγήσεις).

Αφού ανακοινωθούν οι λύσεις και τα αποτελέσματα στο http://pdpforum.eu.org, η πλατφόρμα υποβολής θα ξανα-ανοίξει για υποβολές για να μπορείτε όλοι να λύσετε τα προβλήματα, το οποίο σας συνιστούμε και να κάνετε.